Personeelsvereniging van ING Bank

Met de Oranje Leeuw naar het Wereldkerstcircus in Carré

werelkerstcircus2017 1Het Wereldkerstcircus in Carré is al jaren het beste programma in Nederland en het belooft weer het familiefeest van het jaar te worden met een programma vol spanning, schoonheid en sensatie, met de absolute wereldtop. Dit jaar een ode aan het Zwanenmeer, met 23 artiesten van het Chinese staatscircus

Clowns vormen altijd de ziel van het Wereldkerstcircus. Het Wereldkerstcircus presenteerde vele klassieke clowns. In deze editie kan men genieten van een moderne clown, die de klassieke tradities van het clownsvak vertaald heeft naar deze tijd. De piste is vrij dit jaar voor het Multi talent Housch-ma-Housch. Zeven jaar lang was hij de ster van het Parijse Lido en nu is hij in Carré gelukkig weer terug in de piste. Kortom het beloofd weer een spektakel te worden.

Op vrijdag 22 december om 20.00 uur  gaan wij van dit spektakel genieten, in het Koninklijk Theater Carré, Amstel 115 – 125 in Amsterdam.

Programma:

  • 19.00 uur Ontvangst met drankjes bestaande uit bier, wijn, fris en water met garnituur zoet/hartig
  • 20.00 uur Aanvang voorstelling
  • 21.15 uur Tijdens de pauze wordt u door de gastvrouw wederom getrakteerd op drankjes en een borrelhapje
  • 21.35 uur vervolg voorstelling
  • 23.00 uur Verwacht einde

Om verzekerd te zijn van goede zitplaatsen zijn wij genoodzaakt de circulaire nu al te laten circuleren. Deze geheel verzorgde avond bieden wij je aan voor een ledenprijs van €60,00 en niet leden betalen € 120,00.

Let wel!! je reist op eigen gelegenheid en parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Er is plek voor 50 deelnemers.

Je kunt je aanmelden door te klikken op het logo van Carré hieronder.

logo koninklijk theater carre nieuw

Na aanmelding heb je een betalingsverplichting. Bij annulering betaal je de niet-ledenprijs