Personeelsvereniging van ING Bank

De Oranje Leeuw gaat op herhaling met een kookworkshop in OKURA

okura2017 1Verleden jaar hebben wij een aantal kookworkshops gehouden in de keuken van het twee Michelinsterren Ciel Bleu restaurant in hotel Okura Amsterdam.

De deelnemers destijds waren zeer enthousiast over de grote kwaliteit van de bereidde gerechten en een groot aantal heeft gevraagd of wij nogmaals bij Okura een kookworkshop kunnen organiseren. Wij luisteren als bestuur altijd naar de wensen van onze leden dus gaan wij inderdaad dit jaar weer onze culinaire kookkunsten ten toon spreiden in Okura.

En wel op vrijdagavond 3 en 10 november. Om 18.00 uur worden wij ontvangen in de Wine Room, waar onder het genot van een glas Prosecco en een amuse chef Louise O’Hare het avondprogramma zal uitleggen.

okura2017 2Alle facetten die in verband staan met het koken komen aan de orde en verder worden er diverse kooktechnieken gebruikt. Het wordt een workshop geïnspireerd door het twee Michelinsterren restaurant Ciel Bleu. Het Ciel Bleu restaurant is een internationaal restaurant met veel Franse invloeden.

Na de prosecco en de amuse gaan we echt aan het werk dus wordt het tijd de schorten voor te binden en de keuken in te gaan. De deelnemers verdelen zich over de kookeilanden. Het team bereidt vervolgens een compleet vier gangendiner met bijgerechten.

Natuurlijk zullen wij de heerlijke bereide gerechten zelf nuttigen onder het genot van een goed glas wijn. Het 4-gangen menu kan een inspiratie zijn voor het Kerst menu dat je wellicht tijdens de Kerst gaat bereiden! Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen, geef dat bij aanmelding aan.

Er kunnen bij de kookworkshops van 3 en 10 november per sessie slechts 15 personen deelnemen, meld je dus snel aan. De aanvangstijd is 18.00 uur en de workshop eindigt rond 22.00 uur (met eventueel een uitloop), waarna we vol culinaire ideeën weer huiswaarts gaan. Uiteraard ontvangt iedereen na het diner de recepten van alle gerechten.

Veel plezier, heerlijk zelfbereide Michelinsterren waardige gerechten en heerlijke wijnen voor een ledenprijs van slechts € 70. Niet leden betalen € 140. En wat krijg je voor dit geld: een aperitief, twee amuses, een 4-gangen diner, wijnen bij elke gang, water en koffie en/ of thee met huisgemaakte friandises.

Aanmelden kan door te klikken op één van Okura logo's hieronder.

Let op! De inschrijving gaat open op 6 september om 12:00 uur.

logo okura logo okura

Inschrijven 3 november                         Inschrijven 10 november

Na aanmelding heb je een betalingsverplichting. Bij annulering betaal je de niet-ledenprijs