Personeelsvereniging van ING Bank

Wijn- en spijsproeverij in hotel en restaurant MOS in Amsterdam op vrijdagavond 27 oktober om 19 uur

wijn oktober2017 2Mos Amsterdam heeft een Frans-internationale keuken waar gewerkt wordt met pure en eerlijke ingrediënten en veel seizoensproducten. De ligging, de unieke ruimte en het geweldige uitzicht over het IJ maken dit dé locatie als restaurant.

En restaurant Mos is niet zomaar een restaurant want zij is eind 2016 bekroond met een Michelinster. En de Chef-kok Egon van Hoof is voormalig keukenchef van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen en maître-sommelier Henry Pattiwael van Westerloo was eerder maître-sommelier van Fitou in Loosdrecht en eerder werkte hij onder meer bij Het Wapen van Amsterdam.

wijn oktober2017 1Het interieur van het restaurant is warm en verdeeld in intieme ruimtes, ingericht met elementen in de stijl van Parijs en Marrakech en heeft een wereldse uitstraling. Daarnaast biedt MOS Amsterdam een uniek terras met uitzicht over het IJ.

De totale beleving is waar het bij Mos Amsterdam om draait. Dit betekent aangename service, fine dining en een feel good sfeer.

Na dit alles gelezen te hebben, wat let je dan nog om je aan te melden voor een 5 gangen diner menu, een 5 gangen wijnarrangement en afsluitend koffie/thee met friandises.

En wat wordt het menu, helaas dat weten wij nog niet omdat dit maandelijks wijzigt. Maar wil je een indruk hebben van het huidige menu kijk dan op www.mosamsterdam.nl/.

En ook deze keer hebben wij zeer scherp onderhandeld over de prijs. Dit heeft er in geresulteerd dat de eigen bijdrage slechts € 60 voor leden bedraagt en niet leden betalen € 120.

Aanmelden kan door te klikken op het Mos logo hieronder. Maximaal 30 culinaire fijnproevers kunnen van deze gelegenheid profiteren. Reageer dus op tijd en let op: wie het eerst komt, die het eerst maalt!
Let op! De inschrijving gaat open op vrijdag 15 september om 11:00 uur.

mos logo

Na aanmelding heb je een betalingsverplichting. Bij annulering betaal je de niet-ledenprijs