Personeelsvereniging van ING Bank

De Oranje Leeuw presenteert: ING Badminton

Badmintonvlagen

Click on the Union Jack for an English translation

Bestemd voor medewerk(st)ers van ING-onderdelen in Amsterdam.

Voor het komende seizoen, dat van 7 september 2017 tot en met 31 mei 2018 loopt, willen wij u uitnodigen voor een sportieve en gezellige inspanning. Medewerk(st)ers, en een introducé(e), kunnen lid worden van de ING Badminton vereniging.

Wij spelen op de donderdag van 17.30 uur tot 20.00 uur in Sporthal Gaasperdam aan het Ravenswaaipad te Amsterdam Zuidoost, nabij winkelcentrum Reigersbos.

Er kan op elk niveau worden gespeeld. Kom gerust eens een keer kijken. Naast de wekelijkse speelavonden worden ook interne en externe toernooien georganiseerd.

Meer informatie nodig over ING Badminton? Deze vind je hier

De contributie bedraagt € 100 per seizoen en dient te worden overgemaakt op rekeningnummer NL97 INGB 0698 2536 47 t.n.v. ING Badminton t.a.v. R.F.J. Boon, Lelystad, onder vermelding van naam en seizoen 2017/2018

Schrijf je snel online in door op het racket hieronder te klikken. Je ontvangt per e-mail een bevestiging of de inschrijving is gelukt. Log eerst in om je gegevens op te halen.

badmintonracket

Met vriendelijke groet,

Rob Prins
Secretaris Personeelsvereniging De Oranje Leeuw.

 

NB. Lidmaatschap van de personeelsvereniging De Oranje Leeuw is verplicht.

De ING Badminton vereniging is een onderafdeling van personeelsvereniging De Oranje Leeuw.

Het lidmaatschap van De Oranje Leeuw kost slechts € 15,00 per persoon per jaar en wordt automatisch van uw rekening afgeschreven. Daarmee kunt u tevens gebruik maken van de andere activiteiten en aanbiedingen, die De Oranje Leeuw regelmatig voor haar leden organiseert. Met deze sportieve vooruitzichten is het niet moeilijk lid te worden van de ING Badminton vereniging.

Klik op Lid worden om je op te geven voor het lidmaatschap van De Oranje Leeuw.