OranjeLeeuwVanaf 1 januari 2011 heeft ING Bank nog maar 1 personeelsvereniging en wel personeelsvereniging De Oranje Leeuw. De 3 grote verenigingen, nl:

  • Go-ING die zich richt op regio Arnhem
  • GOVL die zich richt op regio Leeuwarden
  • De Oranje Leeuw die zich richt op regio Amsterdam

Deze zijn opgegaan in een nieuwe vereniging De Oranje Leeuw.

De naam De Oranje Leeuw is gekozen omdat deze volledig aansluit bij de huisstijl van ING.
Wij zijn een vereniging met een kleine 4.000 leden.

Naast de onderafdelingen die zich ondermeer richten op het sport- en spelgebied, verzamelen, inkoop etc worden er door de regiobesturen een keur aan activiteiten ontwikkeld en aangeboden.
Te denken valt hierbij aan feesten, stedentrips, weekendreisjes, creatieve workshops, spirituele workshops maar ook culinaire workshops, culinaire activiteiten als bierproeverijen, whiskyproeverijen, kaasproeverijen, en wijn en spijsproeverijen en ook nog kookarrangementen, slipcursussen, en klaverjastoernooien.

Ook verwerven we voor onze leden, met aantrekkelijke kortingen, toegangskaarten voor Museumbezoek en Beurzen. Al met al een groot scala aan verschillende activiteiten.

De komende periode heeft het bestuur zich als doel gesteld om het aanbod aan activiteiten alsmede de diversiteit in activiteiten uit te breiden. Daarnaast is het van belang het aantal leden te vergroten zodat wij in de toekomst nog meer activiteiten kunnen aanbieden aan onze leden.

Lid worden? Aarzel geen moment. Je kunt jezelf online registreren. Na je registratie en invullen van je gegevens, wordt het lidmaatschap geactiveerd door de ledenadministrateur.

De contributie bedraagt slechts € 15 per jaar