Artikelindex

OranjeLeeuwVanaf 1 januari 2011 heeft ING Bank nog maar 1 personeelsvereniging en wel personeelsvereniging De Oranje Leeuw. De 3 grote verenigingen, nl:

  • Go-ING die zich richt op regio Arnhem
  • GOVL die zich richt op regio Leeuwarden
  • De Oranje Leeuw die zich richt op regio Amsterdam

Deze zijn opgegaan in een nieuwe vereniging De Oranje Leeuw.

De naam De Oranje Leeuw is gekozen omdat deze volledig aansluit bij de huisstijl van ING.
Wij zijn een vereniging met een kleine 3.000 leden.

Naast de onderafdelingen die zich ondermeer richten op het sport- en spelgebied, verzamelen, inkoop etc worden er door de regiobesturen een keur aan activiteiten ontwikkeld en aangeboden.
Te denken valt hierbij aan feesten, stedentrips, weekendreisjes, creatieve workshops, spirituele workshops maar ook culinaire workshops, culinaire activiteiten als bierproeverijen, whiskyproeverijen, kaasproeverijen, en wijn en spijsproeverijen en ook nog kookarrangementen, slipcursussen, en klaverjastoernooien.

De komende periode heeft het bestuur zich als doel gesteld om het aanbod aan activiteiten alsmede de diversiteit in activiteiten uit te breiden. Daarnaast is het van belang het aantal leden te vergroten zodat wij in de toekomst nog meer activiteiten kunnen aanbieden aan onze leden.

Lid worden? Aarzel geen moment. Je kunt jezelf online registreren. Na je registratie en invullen van je gegevens, wordt het lidmaatschap geactiveerd door de ledenadministrateur.

De contributie bedraagt sinds 2011 slechts € 15 per jaar en wordt in 2022 verhoogd naar € 18 en in 2023 naar € 21.

Lid worden kan op de volgende manier:

Je kunt alleen lid worden door je persoonsgegevens ONLINE op de website in te voeren. Doe dit alleen als je nog GEEN lid bent. Ben je wel lid, maar je hebt geen account? Klik dan onderaan op deze pagina op Volgende >>. Als je wilt aanmelden voor een lidmaatschap, klik dan op de inschrijfbutton hieronder:

 

INSCHRIJVEN / REGISTER

Hoe verloopt de ONLINE registratie?

Nadat je op de link 'Inschrijven' hebt geklikt, wordt op het beeldscherm het ONLINE aanmeldscherm getoond. Je wordt verzocht het ONLINE aanmeldscherm in te vullen. De verplichte velden herken je door het * dat voor de tekst staat. Als je daarmee klaar bent, klik je op het scherm op de button OPSLAAN. Advies: gebruik in dit formulier je e-mailadres als gebruikersnaam.
Ga dan naar je e-mail en activeer je account. Kijk ook even in je map "ongewenste berichten" of de "reclame" map (in Gmail). Dit activeren wordt te vaak vergeten, maar is wel noodzakelijk.

  1. Onze ledenadministratie krijgt een melding via de e-mail en controleert je persoons-gegevens op volledigheid en er wordt gecontroleerd of je medewerker bent van ING.
  2. Je krijgt een welkomstbrief via de e-mail.
  3. Je persoonsgegevens wordt door onze ledenadministratie 'met 1 druk op de knop' aan ons ledenbestand toegevoegd.
  4. Vanaf nu kun je, indien gewenst, je eigen persoonsgegevens inzien en wijzigen. Hiervoor gebruikt je je inlognaam en wachtwoord.

Welkomstbrief met machtigingsformulier

Je krijgt u een e-mail met eenwelkomstbrief met daarbij een machtigingsformulier. Je wordt verzocht het machtigings-formulier van een datum te voorzien, te ondertekenen en terug te sturen naar:

Ledenadministratie De Oranje Leeuw
p/a Ronsseweg 92
2803 ZN Gouda

Na ontvangst van het machtigingsformulier worden je persoonsgegevens 'met 1 druk op de knop' aan ons ledenbestand toegevoegd.

Je krijgt ook een e-mail waarin gevraagd wordt om je account te activeren. Volg de instructies op. VERGEET DIT NIET.

Je kunt de procedure ook in dit document nog een keertje nalezen.