logo_filatelieFilatielie Arnhem

De verenigingsavonden van deze actieve afdeling worden 9 maal per jaar op de vrijdagavond, gehouden. Op deze avonden is er iedere keer een  postzegelveiling met ruim 200 kavels, via mail kun je gratis de veilinglijst ontvangen en meebieden. Er is het ruilen van zegels, dubbeltjesboeken, de leden krijgen een gratis lot voor een presentieprijs en nog een verloting met postzegelprijzen. In december houden we een speciale kerstbingo.
Negen keer per jaar op zondag wordt er een grote verzamelbeurs georganiseerd. Hierbij is er een verscheidenheid aan standhouders met postzegels en munten. De themaverzamelaars kunnen hier een grote keuze maken uit grote aantallen dubbeltjesboeken. Onze leden betalen geen tafelgeld.

Nieuwtjesdienst

Verzorgd door Hajo Beishuizen, op het gebied van filatelie de nieuwe uitgifte van Postzegels van over de hele wereld. Korting op catalogi, albums en albumbladen.

Beurzen

Agenda 2021

Veilinglijst voor eerstkomende veilingopvragen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid worden?

Meld je aan bij een van de bestuursleden. De maandelijkse contributie bedraagt: € 2,80. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en adres. Het lidmaatschap van De Oranje Leeuw is vereist. Klik op "Lid worden" in de menubalk om een lidmaatschap aan te vragen.

Bestuur

arie schaap karel mulder jan roelofsen hajo beishuizen 2016 wil aleven                
Voorzitter
Arie Schaap
0316-33 32 35

Penningmeester
Karel Mulder
0481-37 37 79

Secretaris
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0316-52 79 54

Nieuwtjesdienst
Hajo Beishuizen
0316-52 86 81

Organisator beurzen
Wil Aleven
026- 327 19 79