logo_golfBegin je net met golfen of golf jij al jaren? Vind je het leuk om op verschillende banen in Nederland te golfen? Meld je aan bij De Oranje Leeuw Golf.

Het lidmaatschap in het kort

De personeelsvereniging van ING - De Oranje Leeuw - biedt jou en/of je partner de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief op ruim 20 banen in Nederland te golfen. Je betaalt een jaarlijkse bijdrage van € 210 voor ING-ers en € 270 voor oud ING-ers en partners. Daarnaast betaal je eenmalig een borg van € 100 die je aan het einde van je lidmaatschap weer terugkrijgt. 

Wil je golfen leren

Op onze gecontracteerde golfbanen kun je lessen volgen. Veel banen bieden lessen via golfstart.golf.nl. Golfstart is een initiatief van NGF om landelijk iedereen tegen een laag bedrag golfen te leren. Je betaalt € 99 voor zes lessen op bijna alle golfbanen in Nederland. Zo kun je jouw eigen favoriete locatie uitzoeken en ben je niet gebonden aan onze gecontracteerde banen. Met het lidmaatschap van de Oranje Leeuw Golf kun je op diverse banen oefenen om het golfspel verder onder de knie te krijgen. We hebben een contract met de grootste oefenfaciliteit van Europa: de negen werelden van Amsteldijk. Een fantastische plek om je golfspel te verbeteren.

Golfen met een introducé

Je kunt bij de Oranje Leeuw Golf ook golfen met een introducé. Je introducé betaalt dan € 35,00 euro voor een 9 of 18-holes ronde. Je kunt daarvoor een strippenkaart van 6 rondes afnemen. Je kiest zelf of je met je introduce 9 of 18 holes loopt. Is je strippenkaart op, dan bestel je een nieuwe. En heb je strippen over aan het eind van het jaar? Dan neem je ze mee naar volgend jaar.

golf2Op welke banen kun je spelen?

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van De Oranje Leeuw Golf staat open voor medewerkers, oud-medewerkers en hun levenspartners. Als je lid wilt worden van de golfafdeling, dan moet je allereerst lid worden van de personeelsvereniging "De Oranje Leeuw”. De contributie bedraagt slechts €15 per jaar. Dit geldt ook voor jouw eventuele partner als hij/zij lid wil worden van de Oranje Leeuw Golf. 

De Oranje Leeuw Golf heeft voor het jaar 2022 de golfbijdragen als volgt vastgesteld:

Groep

Golfbijdrage 2022

Golfbijdrage 2021

Werkende ING-ers en Leden van Verdienste

€ 210

€ 198

Oud medewerkers en partners

€ 270

€ 255

Gastenkaarten (6x)

€ 210

€ 195

Als lid van OLG kun je 3 keer per maand (maximaal 36 keer per jaar) golfen op ruim 20 verschillende banen in Nederland, tegen een aantrekkelijke prijs

Hoe werkt het?

We hebben een online boekingssysteem waar je een voorlopige boeking maakt. Vervolgens spreek je een tee-time af met de betreffende baan (telefonisch of online). Daarna bevestig je de boeking in ons boekingssysteem en neem je de geprinte bevestiging en jouw legitimatiebewijs mee op de dag van spelen. Bij veel banen kan je de digitale bevestiging (pdf) ook van tevoren mailen.

Je kunt elke tee-time afspreken die je maar wilt. Uiteraard rekening houdend met de (wedstrijd)kalender van de banen voor leden en andere bijzondere afspraken.

Je hoeft voor het lidmaatschap geen baanpermissie te hebben. Om op de meeste banen te spelen is dit wel noodzakelijk, maar er zijn speelmogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden.

Evenementenkalender

Als lid kun je meedoen aan de evenementen die wij gedurende het golfseizoen organiseren. Er is een gevarieerd aanbod aan wedstrijden, zowel voor de beginner als ervaren golfer. Zo kun je denken aan een Texas Scramble, Drie stokken toernooi, netto strokeplay of een buitenlandreis. De wedstrijddagen sluiten we altijd af met een informele borrel en diner. Zo ontmoet je veel andere leden. Voor het actuele aanbod van Evenementen, bezoek je de site. Hier kan je je ook direct inschrijven voor een evenement. 

golf2

Inschrijven

Klik hier voor het online inschrijfformulier van De Oranje Leeuw Golf. Het lidmaatschap van de Personeelsvereniging De Oranje Leeuw is een vereiste.
Lid worden van de personeelsvereniging kan door te klikken op menu-item "Lid worden" in de menubalk.

Informatie

Voor meer informatie kun je mailen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.