logo_golfBegin je net met golfen of golf jij al jaren? Vind je het leuk om op verschillende banen in Nederland te golfen? Meld je vandaag nog aan bij De Oranje Leeuw Golf.

Bijna elke week een rondje golfen

De personeelsvereniging van ING - De Oranje Leeuw - biedt jou en/of je partner de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief op 22 banen in Nederland te golfen. Je betaalt éénmalig een borg plus een jaarlijkse bijdrage. Hiervoor kun je 44x per jaar een tee-time reserveren. Dat is bijna elke week van het jaar een rondje golfen.

Wil je golfen leren

Op onze gecontracteerde golfbanen kun je lessen volgen en met dit lidmaatschap kun je op diverse banen oefenen om het golfspel onder de knie te krijgen. We hebben een contract met de grootste oefenfaciliteit van Europa: de negen werelden van Amsteldijk. Een fantastische plek om het golfspel onder de knie te krijgen. Bekijk het totale lesaanbod van onze gecontracteerde banen. Je kunt ook lessen volgen via golfstart.nl. Golfstart is een initiatief van NGF om landelijk iedereen tegen een laag bedrag golfen te leren. Je betaalt € 99 voor zes lessen op bijna alle golfbanen in Nederland. Zo kun je jouw eigen favoriete locatie uitzoeken en ben je niet gebonden aan onze gecontracteerde banen.

Golfen met een introducé

Je kunt bij de Oranje Leeuw Golf ook golfen met een introducé. Je introducé betaalt dan € 32,50 euro voor een  9 of 18-holes ronde. Je kunt daarvoor een strippenkaart van 6 rondes afnemen. Je kiest zelf of je met je introduce 9 of 18 holes loopt. Is je strippenkaart op, dan bestel je een nieuwe. En heb je strippen over aan het eind van het jaar? Dan kan je ze meenemen naar volgend jaar.

golf2Op welke banen kun je spelen?

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van De Oranje Leeuw Golf staat open voor medewerkers, oud-medewerkers en hun levenspartners. Als je lid wilt worden van de golfafdeling, dan moet je allereerst lid worden van de personeelsvereniging "De Oranje Leeuw”. De contributie bedraagt slechts €15 per jaar. Dit geldt ook voor jouw eventuele partner als hij/zij lid wil worden van de Oranje Leeuw Golf. 

De Oranje Leeuw Golf heeft voor het jaar 2020 de golfbijdragen als volgt vastgesteld:

Werkende ING-ers   € 198
Oud-medewerkers ING en levenspartners € 255

golf1Voor deze bijdrage krijg jij bij De Oranje Leeuw Golf het volgende:

  • Twee keer per maand op een doordeweekse dag een greenfee (=24x)
  • Twee keer per kwartaal een green fee in het weekend (=8x)
  • Extra spelen op de par-3 banen van sommige banen
  • Last-minute een greenfee boeken (obv afspraken met de banen en beschikbaarheid)
  • In totaal kun je maximaal 44x per jaar spelen

Hoe werkt het?

We hebben een online boekingssysteem waar je een voorlopige boeking maakt. Vervolgens spreek je een tee-time af met de betreffende baan (telefonisch of online). Daarna bevestig je de boeking in ons boekingssysteem en neem je de geprinte bevestiging en jouw legitimatiebewijs mee op de dag van spelen.

Je kunt elke tee-time afspreken die je maar wilt. Uiteraard rekening houdend met de (wedstrijd)kalender van de banen voor leden en andere bijzondere afspraken.

Je hoeft voor het lidmaatschap geen baanpermissie te hebben. Om op de meeste banen te spelen is dit wel noodzakelijk, maar er zijn speelmogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden.

Evenementenkalender

Als lid kun je meedoen aan de evenementen die gedurende het golfseizoen worden georganiseerd. Er is een gevarieerd aanbod aan wedstrijden, zowel voor de beginner als ervaren golfer. De wedstrijddagen sluiten we altijd af met een informele borrel en diner. Zo ontmoet je veel andere leden. En traditiegetrouw is er ook ieder jaar een buitenlandreis waar je speelt op oogstrelende golfbanen.

golf2

Inschrijven

Klik hier voor het online inschrijfformulier van De Oranje Leeuw Golf. Het lidmaatschap van de Personeelsvereniging De Oranje Leeuw is een vereiste.
Lid worden van de personeelsvereniging kan door te klikken op menu-item "Lid worden" in de menubalk.

Informatie

Voor meer informatie kun je mailen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.