karting3Even voorstellen…

ING Karting De Oranje Leeuw biedt alle ING-ers de mogelijkheid om in een ontspannen en collegiale sfeer maandelijks een avond te gaan karten. De kartavonden worden normaal gesproken elke 1e woensdag van de maand* gehouden. Op een kartavond rijdt je dan een kwalificatie en een race. In de kwalificatie gaat het erom een zo snel mogelijke ronde te rijden, die bepalend is voor de startpositie in de race. In de race strijdt je voor een positie en gaat het dus niet meer om de snelste rondetijd, maar om de positie op de baan. Zowel de kwalificatie als de race kunnen je punten opleveren voor de interne competitie.

We rijden op verschillende banen, dit raceseizoen op maar liefst 5 verschillende banen, waarvan zelfs 3 outdoor banen! Dus genoeg afwisseling en uitdaging. Kijk voor een video impressie hier door op de volgende link te klikken: Speed of Lions

Het kartseizoen is van september t/m juni. Het kartseizoen wordt elk jaar afgesloten in juni. Dan karten we niet alleen, maar we gaan ook met zijn allen gezellig eten om de afsluiting van het seizoen te vieren. Dezelfde avond maken we ook de eindresultaten van het seizoen bekend en worden de bekers uitgereikt. Naast het reguliere kartseizoen, gaan we elk jaar in april of mei drift of ijskarten. Een aantal keer per jaar nemen wij met een ING karting team deel aan 2-uurs races op de buitenbaan van Berghem of de indoorbaan van de Fabrique te Maarssen.

* in uitzonderlijke gevallen wordt hiervan afgeweken, denk hierbij bijvoorbeeld aan Sinterklaas, kerstavond of een vakantie.

karting2

Kartpakken in ING kleuren

ING Karting De Oranje Leeuw heeft in verleden eigen overalls laten maken, waar bijna iedere deelnemer in rijdt. En dat is nog niet alles! Inmiddels zijn we bezig om nieuwe pakken van MiR aan te schaffen in de kleuren, wit, oranje en blauw om helemaal in ING stijl te blijven. 

Hoe word ik lid?

We hebben een aanmeldformulier voor je waarmee je je kunt aanmelden voor ING Karting De Oranje Leeuw. Mail ook even naar Arthur Egges, dan ontvang je een week voor de eerstvolgende kartavond een uitnodiging via Outlook. De contributie bedraagt €25 per maand.

Download hier de flyer.

Eerst een keertje meekarten!?

ING Karting De Oranje Leeuw kart op iedere 1e woensdag van de maand. Iedere avond rijden we met 10 tot 15 ING-ers van veel verschillende ING-onderdelen. Jij bent natuurlijk ook van harte welkom! Wil je eerst een keertje vrijblijvend komen kijken (en rijden natuurlijk), maak dan gebruik van ons introductie-aanbod. Je rijdt dan 2 kartavonden mee voor totaal € 40. Meld je daarvoor aan bij  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Racekalender seizoen 2016-2017

Datum Baan Soort baan Kwalificatie Race Plaats
7 september 2016 De Fabrique Indoor 10 min. 30 min. Maarssen
5 oktober 2016 Kartplaza Indoor 12 min. 2x 12 min. Nijverdal
2 november 2016 Kartcentrum Lelystad Outdoor 10 min. 2x 15 min. Lelystad
7 december 2016 De Fabrique Indoor 10 min. 20 min Maarssen
11 januari 2017 Kartcentrum Lelystad Outdoor 10 min. 2x 15 min. Lelystad
1 februari 2017 Kartplaza of
De Fabrique
Indoor 10 min. 20 min. Nijverdal
Maarssen
8 maart 2017 Kartcentrum Lelystad Outdoor 10 min. 20 min. Lelystad
5 april 2017 Kartplaza Indoor 10 min. 2x 15 min. Nijverdal
10 mei 2017 Circuit Landsard of Berghem Outdoor 10 min 2x 15 min. Eindhoven
Berghem
7 juni 2017 Kartcentrum Lelystad Outdoor 10 min. 2x 15 min. Lelystad

 

Meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Schroom niet en stel ze! Mail je vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kijk op www.ingkarting.nl!

karting1