logo pokerPokeren is de laatste jaren in vele landen, waaronder Nederland, erg populair geworden en heeft wereldwijd miljoenen spelers. Sinds 2010 is er ook een personeelsvereniging Pokeren opgericht, als afdeling van de Oranje Leeuw. Er worden regelmatig toernooien georganiseerd in Arnhem en Amsterdam.

De afdeling Pokeren is een snelgroeiende organisatie met inmiddels al meer dan 40 leden.

In Arnhem wordt iedere twee weken op dinsdagavond een pokertoernooi gespeeld. De toernooien worden gespeeld in de in de biljart/pokerruimte in het ING-kantoor aan de Velperweg. Er wordt gespeeld tussen 18.00 en 22.00 uur.

In Amsterdam worden op kleine schaal iedere maand pokertoernooien gespeeld in het gebouw OL. In september 2011 zal in Amsterdam het eerste grote pokertoernooi voor leden en niet-leden worden georganiseerd.   Het ervaringsniveau van onze leden is zeer divers: sommigen spelen al jaren vrij intensief terwijl anderen pas met pokeren zijn begonnen nadat ze lid werden van onze vereniging.

De regels van pokeren zijn dan ook zeer eenvoudig en snel te leren. Vervolgens kan je jezelf er een levenlang in blijven bekwamen.   Het lidmaatschap voor de afdeling Pokeren is gratis. Wel wordt voor deelname aan een toernooi een bijdrage gevraagd. Deze bijdragen worden gebruikt om aan de aan de beste spelers in het toernooi prijzen uit te kunnen reiken.   Indien je lid wilt worden of een avond kennis wilt komen maken ben je van harte welkom.

Heb je interesse of vragen stuur dan een mailtje naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur

2011 frankvanloenhout 2010 tonvannuland
Voorzitter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T. 026-2672551
M. 06-55760869
Secretaris/penningmeester
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T. 026-3672896