Verslag bingo Senioren 9 september 2017

Op zaterdag 9 september werd ‘Onze Avond’ bezocht door maar liefst 100 leden en introducés. Om 20.00 uur werd met een aangeboden kopje koffie de avond geopend door voorzitter Berna Klomp, met support van penningmeester Willem Ulrich en secretaris Christa van Kleef.

Daarna speelde de eenmansband Wim Polman, vlotte top 40 muziek, meezingers, oude Nederlandse hits, schuifeltje en muziek voor de linedance-liefhebbers.

Na het dansen zijn er tussendoor enkele pauzes waar een bingo-ronde wordt gedraaid door de bingomasters Jan Jansen en Ap Sanders. Daarbij zijn leuke prijsjes te winnen.

Tussendoor worden er warme en koude hapjes geserveerd en is er mogelijkheid tot het op eigen kosten bestellen van een bittergarnituur. Want, niet iedereen danst , gezellig  aan tafel blijven zitten en een praatje maken mag ook.

Twee maal per jaar houden de Senioren een dansavond met bingo waar tevens de uitreiking van de prijzen plaatsvindt van de zomer- of wintercompetitie van de Soos-activiteiten en de Bowlingactiviteiten.

De prijzen werden uitgereikt door penningmeester Willem Ulrich en de motor achter de activiteiten op de woensdagen van de Senioren, Janny Brinksma.

We vergeten daarbij uiteraard haar steun- en toeverlaat echtgenoot Henny niet.

Kortom, wij kunnen terugkijken op een geslaagde avond. Op 24 maart 2018 organiseren wij wederom een gezellige dansavond met enkele bingorondes.

Wij als bestuur kijken reikhalzend uit naar onze Kerstmiddag op 19 december.

Let wel, op een nieuwe locatie, te weten, bij Van der Valk in Lent.

De foto's

Gemaakt door Christa van Kleef