Almere City Run

Op zondag 10 juni stonden we aan de start van de Almere City Run. Er waren diverse afstanden mogelijk en wij als groepje ING Runners hadden gekozen voor de 15km.

Het weer was prachtig en dus geen straf om iets te vroeg aan te komen en rustig in het zonnetje het startnummer op te spelden.

De Mediamarkt was hoofdsponsor van deze loop en het was dan ook wel grappig dat je in je hardloop outfit dwars door het winkelende publiek moest lopen om in de winkel je spullen in te leveren en op te halen.

De wedstrijd was goed georganiseerd en het parcours afwisselend. Omdat er vier verschillende afstanden waren met verschillende starttijden, liep je sommige stukken wel alleen. Fijn als je van rust houdt, maar in het stadshart was veel publiek.

Na de finish hebben we elkaar weer opgezocht. De temperatuur was zo aangenaam dat een terras met een verkoelend drankje lonkte. Gelukkig konden we een tafeltje en vrije stoelen vinden om onder genot van een drankje en een bitterbal bij te komen en te genieten van het uitzicht over het weerwater.

Deze loop is zeker voor herhaling vatbaar en hopelijk volgend jaar met meer deelnemers.

almerecity2018 2almerecity2018 3