openingsmiddag

Zondag 13 januari was het zover! Vanuit Amsterdam vertrokken begin van de middag 2 bussen naar Vianen. In Leeuwarden vertrok eind van de ochtend 1 bus richting Vianen en vanuit Arnhem vertrokken 3 bussen naar van der Valk in Vianen.

Alle 290 deelnemers waren goed gemutst en verwachtingsvol over wat er in Vianen zou gaan gebeuren. Tussen 15.30 uur en 16.00 uur arriveerden de bussen bij van der Valk en werden daar opgevangen door medewerkers van de Betuwe Express die de bussen begeleiden naar de gereserveerde parkeerplaatsen en vervolgens de deelnemers vertelde welke route ze moesten volgen naar de ingang van de locatie.

Eenmaal binnen werden de deelnemers getrakteerd op koffie/thee met een heerlijke petit four.

De petit four was voorzien van een Oranje Leeuw logo van marsepein.

Vanaf 16.00 uur begon het echte feest. Onder muzikale leiding van het orkest “Summerland” gingen de beentjes van de vloer en werden de drankjes uitgeserveerd.

Al heel snel was de dansvloer gezellig vol!

Tegen 16.30 uur nam Rene Heuysdens het woord om het verenigingsjaar 2019 officieel te openen.

Behalve het welkom heten van alle deelnemers was er een hele korte terugblik op het verenigingsjaar 2018 en vervolgens een vooruitblik naar het programma van 2019. 

Het orkest pakte hierna de draad weer op met een geweldige Hazes sessie waarbij de handjes in de lucht gingen en er uit volle borst werd meegezongen.

Om 17.30 uur werd het dinerbuffet geopend. Er was heel veel keus en het zag er allemaal heerlijk uit.

Om 19.30 uur was het tijd voor het dessertbuffet. Als je van alles iets wilde nemen kon het niet op een bord! Het was heerlijk!!!!

Om 20.45 uur hebben Rene Heuysdens en Ans Kerkman nog een bloemetje uitgereikt aan de zangeres van het orkest. Daarna bedankte Rene Heuysdens iedereen voor hun aanwezigheid en wenste iedereen een goede terugreis.

Nog één keer muziek van Summerland en om 21.00 ging de stekker er uit en de tap ging dicht.

Tot volgend jaar.!!!

De foto's


Log in om de foto's te bekijken