verrassingstocht

Zaterdag 23 maart was een spannende dag! Waar gaan we heen, wat gaan we doen??

De bus vertrok vroeg vanuit Leeuwarden via Amsterdam naar het verzamelpunt. De bus vanuit Arnhem vertrok rechtstreeks. Onderweg zijn in beiden bussen de deelnemers voorzien van koffie/thee en een heerlijke verse gevulde koek. Het verzamelpunt was Alphen aan de Rijn.

Rene Heuysdens maakte steeds op een ludieke manier stap voor stap het programma bekend.

Om half tien liepen we het Avifauna binnen en ging een ieder zijn eigen weg. Het was prachtig weer en er was een heleboel te zien. Wat een leuk park!

Om half een werden we in het restaurant  midden in het park getrakteerd op een heerlijke lunch.

Na de heerlijke lunch vertrokken we met een bus naar Utrecht waar een paar dagen geleden een vreselijke aanslag had plaats gevonden. Rijdend naar onze volgende activiteit in het centrum van Utrecht reden we er langs en zagen de enorme bloemenzee.

Uiteindelijk kwamen we aan op de plaats van bestemming waar we in 2 groepen werden verdeeld. De ene groep mocht even het centrum gaan verkennen. De andere groep vertrok met een gids het gangenstelsel in onder het centrum van Utrecht. Na ongeveer twee uur werd er gewisseld.

Het werd een geweldige belevenis om niet meer te vergeten.

Rond half zes stond de bus al weer te wachten en vertrokken we naar ons dineradres.

Aangekomen in Vianen bij van de Valk was het genieten geblazen van een uitgebreid diner buffet.

Het was weer een spektakel met de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-,hoofd – en nagerechten. Het enthousiaste bedieningspersoneel trakteerden ons op heerlijke drankjes zoals bier, wijn, frisdrank en koffie of thee.

Na dit heerlijke buffet was het tijd om weer richting huis te vertrekken. Rond half negen stonden de bussen alweer klaar om te vertrekken naar Amsterdam, Leeuwarden en Arnhem.

Het was weer een verrassende dag geweest. Wat zal het volgend jaar weer worden??

De foto's


Log in om de foto's te bekijken