28 april was t dan eindelijk zover. Met een bus vol kinderen, ouders e/o grootouders naar Disney Parijs.

Tijdens de heen- en terugreis werden er Disney films vertoond en regelmatig versnaperingen uitgedeeld.

De kinderen hebben zich voorbeeldig gedragen en de gezellige en kundige chauffeur Mayke reed ons vlot heen en terug.

Na het inchecken in het hotel, ging iedereen verder zijn eigen gang. De 2 volgende dagen werden in het Disney park doorgebracht.

Omdat we naast de heen- en terugreis geen gezamenlijk programma hadden, heb ik van een aantal families foto’s ontvangen met een paar regels tekst voor in dit verslag.  

Familie Merkies:
Wat een geslaagde reis.

Familie de Kruiff:
Wij hebben hele leuke dagen gehad en hebben genoten van de goed georganiseerde reis. Hopelijk mogen we dit met de Oranje Leeuw een keer over doen. Hetty en Dolores hebben zich gepresenteerd als fantastische gastvrouwen. Hartelijk dank voor de geslaagde & vlekkeloze organisatie.

Familie Donk:
We hebben genoten. Was super leuk en bedankt voor de goede zorgen.

Familie Wooding:
We hebben een paar heerlijke dagen gehad en de kinderen, mijn zoontje en een nichtje, hadden de tijd van hun leven. Mijn zoontje heeft dit als verjaardagscadeau voor zijn 9de verjaardag gekregen en zei toen we thuis waren tegen me: Mama dit was de mooiste vakantie van mijn leven.

Perfect geregeld dus! Fijne busreis met leuke films, heerlijk hotel, goede verbinding met de pendelbus en twee geweldige dagen in het park. Bedankt voor deze superleuke trip!

Familie Kruijff:
En ook ik was met mijn gezin en we hebben een geweldige tijd gehad. Mijn kleindochter vond het geweldig. We gaan zeker nog een keertje terug.

Namens alle families bedank ik bestuurslid René Heuysdens voor de geweldige organisatie. We hebben genoten.

Met vriendelijke groet,

Hetty

De foto's


Log in om de foto's te bekijken