Bowlen en dineren

Op zondag 25 november gaan we weer gezellig bowlen bij Bowling & Partycentrum De Schelmse Brug, Schelmseweg 52 in Arnhem en daarna dineren bij restaurant Renao, een exclusief Aziatisch restaurant die gelegen is naast het bowlingcentrum.

Ook dit jaar hebben we weer een optie genomen op een groot aantal banen en gaan in teamverband, die van te voren zullen worden samengesteld, 2 uur bowlen. Het bowlen start om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Natuurlijk zijn er weer een aantal prijzen te winnen en daarvoor zullen van alle deelnemers de punten op professionele wijze worden bijgehouden.
Tijdens het bowlen trakteren we je op hapjes en 2 drankjes.

Om 16.00 u verruilen we de bowlingbaan voor het Aziatische restaurant waar we om 16.30 u worden verwacht voor een heerlijk uitgebreid 3 gangendiner.

Ook tijdens het diner trakteren we je op 2 drankjes en na afloop koffie of thee.

Tijdens het diner zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Het driegangendiner zal bestaan uit:

  • Keuze uit soep: kippensoep of tomatensoep.
  • Hoofdgerechten per 4 personen: zoetzure komkommers, kipfilet in theebladen, Indonesische babi pangang, authentiek geroosterd buikspek, gestoofd Indisch rundvlees, saté van kippendijfilet, crispy ossenhaas, seizoen groente Shanghai paksoi met daarnaast geserveerd als bijgerechten gebakken rijst, nasi en noodles.
  • Het dessert bestaat uit 1 bolletje ijs, vers fruit, cake van de dag, toefje slagroom en verschillende smaken mouse.
  • Afsluitend met een kopje thee of koffie.

We verwachten dat we rond 19.00/19.30 uur huiswaarts zullen keren.

We kunnen je deze bowling en diner activiteit aanbieden voor € 27,50 p.p. Niet leden betalen € 55,00. Klik op de onderstaande kegels om je aan te melden. Wees er snel bij want
vol =vol!

bowling2018 2

Na aanmelding heb je een betalingsverplichting. Bij annulering betaal je de niet-ledenprijs.