Wijn- of Bierproeverij

Op zondag 11 november ben je welkom om deel te nemen aan een gecombineerde proeverij High Wine of High Beer. Tijdens deze proeverij worden er maaltijden geserveerd die aangepast zijn aan de wijn en bier waarvoor je hebt gekozen. Om 14.00 uur wordt je verwacht in restaurant “De Betuwe”, Markt 1 in Huissen.

Ongeveer 14:30 uur starten we onder begeleiding van Sommelier Guido Lenting van Wijnzinnig uit Gendt met de proeverij van 8 wijnen en 8 bieren. Na een korte opening en introductie zal de proeverij starten met ieders aangegeven voorkeur voor wijn of bier.

  1. De eerste gang bestaat uit Carpaccio van Ossenhaas.
  2. De tweede gang is heerlijke soep in een speciaal wijnglas.
  3. De derde gang zal bestaan uit scampi’s in een jasje (vis).
  4. De vierde gang is een kippasteitje.
  5. De vijfde gang is een keuze menu bestaande uit:
    • Een stukje kabeljauw in witte wijnsaus met zeekraal of
    • Hertenrugfilet met cantharellen saus.
    • Geserveerd met frites aardappelwedges en salade.
  6. De zesde gang is een dessert in een glaasje.

Bij al deze gangen is het de bedoeling om een passend wijntje of biertje te proeven. Na de proeverij gaan we de flessen leeg maken en nog even onder het genot van 3 drankjes gezellig napraten!

De verwachting is dat we rond 19:00 - 19:30 uur de avond afsluiten en huiswaarts keren.

Bij de aanmelding voor deze proeverij graag per deelnemer aangeven of je wilt deelnemen aan de  wijn- of bierproeverij.

Deze wijn en bierproeverij wordt aangeboden voor € 30,00. Niet-leden betalen € 60,00.

Er kunnen zich maximaal 40 deelnemers aanmelden dus wees er snel bij! Klik op de onderstaande afbeelding om je in te schrijven.

wijnbier2018 

Na aanmelding heb je een betalingsverplichting. Bij annulering betaal je de niet-ledenprijs.