Workshop Schilderen

We gaan op zaterdag 24 november van 13.00 uur tot 16.30 uur samen schilderen in een gezellige ambiance en met een lekker drankje erbij in Ontmoetingscentrum De Brink, Brink 7 in Huissen.

Kennis maken met het schilderen in verschillende lagen en kleuren en met het werken met schelpen. Je zult met trots je eigen schilderij mee naar huis nemen en aan iedereen laten zien! Je wordt enthousiast voor deze geweldige hobby! Wie weet???

De leiding van deze workshop is in handen van Martha van Geelen. Martha schildert al 35 jaar, eerst aquarelverf en de laatste 25 jaar acryl. Haar werk is figuratief maar ook abstracte werken maakt ze met plezier. Martha haalt haar inspiratie uit kranten, museumbezoek, reizen en uit de natuur. De laatste 10/15 jaren is ook bezig met beeldhouwen en sieraden. Kortom een bezige creatief bijtje.

Een van de vele eigen werken (hiernaast afgebeeld).

Om dit te schilderen heb je echt geen teken- of schilder ervaring nodig. Martha vertelt stap-voor-stap wat er moet gebeuren en begeleid je in het hele proces. In ongeveer 2 uur ben je de trotse eigenaar van een eigen creatie. De bedoeling is FUN, dus je hoeft niet te presteren!

Wat we gaan maken is hieronder afgebeeld.
schilderen2018 2

Het wordt een abstract schilderij met verschillende structuren en lagen. Ook worden er schelpen in verwerkt vandaar de föhn die we hierbij nodig hebben. Het wordt een lust voor het oog! 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13.00 uur  ontvangst deelnemers koffie en thee met wat lekkers
  • 13.30 uur  start workshop
  • 16.30 uur  einde workshop
  • 16.30 uur  drankjes en hapjes 

We vragen je alleen om een föhn mee te nemen voor het drogen van je geweldige creatie!

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 25,00 p.p. Niet leden betalen € 50,00 p.p.

Dit is inclusief alle materialen, koffie en thee met wat lekkers, 5 consumpties en heerlijke warme hapjes. Klik op de schildersezel om je aan te melden.

 schildersezel

Na aanmelding heb je een betalingsverplichting. Bij annulering betaal je de niet-ledenprijs.