Openingsfeest 13-01-2019

Op zondagmiddag 13 januari 2019 organiseert De Oranje Leeuw weer een fantastisch feest voor haar leden. De band "Summerland" zorgt voor de muzikale omlijsting. Deze bekende band zorgt voor gezellige muziek gedurende de gehele middag en avond.

 Het feest wordt gehouden in het van der Valk hotel in Vianen. Je denkt al, hoe moet ik daar komen? Geen probleem, we laten bussen rijden vanuit Amsterdam, Arnhem en Leeuwarden. 

De voorlopige vertrektijden vanaf de opstaplocaties zijn: 

  • Leeuwarden, Tesselschadestraat (ING kantoor): 14:00 uur
  • Arnhem, de Rijnhal, Olympus 1, 6832 EL: 14:30 uur.
  • Amsterdam, station Duivendrecht, Stationsplein 1, 1115 BZ Duivendrecht: 14:30 uur.

De exacte tijden worden een week voor 13 januari via e-mail gecommuniceerd. Ook verneem je dan in welke bus je moet instappen. Zorg wel dat je tenminste 15 minuten van tevoren aanwezig bent.

Het programma begint om 15.30 uur.

Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje gevolgd door koffie of thee en een petit four. Gedurende de gehele middag en de vooravond speelt de band "Summerland" en er is volop dansgelegenheid.

Van 17:30 uur tot 19:30 uur kun je van een heerlijk warm en koud buffet genieten. Uiteraard wordt dit buffet afgesloten met een heerlijk dessertbuffet.
Tijdens het gehele programma kun je onbeperkt drinken. Je kunt kiezen uit koffie, thee, frisdank, bier, wijn en drankjes uit het Hollands assortiment.

Het einde van het feest is ca 21:00 uur. Rond die tijd staan de bussen klaar om je weer veilig naar de opstaplocaties te vervoeren.

Tijdens deze middag maken we ook het activiteitenprogramma van 2019 bekend!

Het feest wordt je aangeboden voor slechts € 15,- per persoon.

Je kunt je inschrijven (samen met je partner die wel lid moet zijn) door op het button hieronder te klikken.

INSCHRIJVEN

Mocht je er niet uitkomen, stuur dan een mailtje naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (contact). Vermeld dan wel je naam, adres en lidnummer.