Euro Disney Paris

In de voorjaarsvakantie van 2019 organiseren we van zondag 28 april t/m woensdag 1 mei een 4 daagse trip naar Euro Disney Paris.
Stap binnen in een wereld vol magie! De vijf landen van het Disneyland® Park bieden talloze shows, parades en attracties boordevol spanning, fantasie en wonderbaarlijke ontdekkingen. Beleef de sprookjes uit uw kindertijd en ontmoet de figuren uit de klassieke Disney verhalen. Of stap in de schijnwerpers van het Walt Disney Studios® Park! 

Eenmaal door de poorten van het Walt Disney Studios® Park valt u van de ene verbazing in de andere. Hier draait alles om film, animatie en televisie. Disneyland® Paris is een plaats waar iedere dag iets nieuws te zien en te beleven valt….. en waar dromen uiteindelijk werkelijkheid worden.

Dit Disney bezoek is vooral gericht op ouders met kinderen en grootouders met kleinkinderen.
Zowel de ouders als de grootouders dienen lid te zijn van de personeelsvereniging.

Programma

DAG 1 zondag 28 april 

06.30 uur: Vertrek vanaf Leeuwarden, Tesselschadestraat ING kantoor.

07.30 uur: Vertrek vanaf Amsterdam, Station Duivendrecht.

08.30 uur: Vertrek vanaf Herveld, kantoor Betuwe Express, Onderstalstraat 4, naar Euro Disney Paris. Onderweg worden enkele stops gehouden. In de bus zal  gezorgd worden voor voldoende entertainment/ontspanning en lekkernijen voor de kinderen.     

15.30 uur: Omstreeks deze tijd aankomst in het hotel. Na het inchecken staat de bus klaar om voor degene die dat willen te vertrekken naar het grote voorplein van Euro Disney waar gelegenheid is voor het bezoeken van shops, restaurants met attracties. We gaan vandaag dus nog niet het park in!

Er wordt een tijd afgesproken waarop je weer wordt opgehaald en naar het hotel wordt teruggebracht.

De definitieve vertrektijden worden ongeveer 2 weken voor vertrek bekend gemaakt!!!

DAG 2 maandag 29 april

Bezoek van de beide Disneyparken. Na het ontbijt brengen we je weg naar de parken en spreken een tijd af om je s’ avonds weer op te halen. Wil je eerder terug dan kun je gebruik maken van de shuttlebus van het hotel.

DAG 3 dinsdag 30 april

Bezoek van de beide Disneyparken. Na het ontbijt brengen we je weg naar de parken en spreken een tijd af om je s’ avonds weer op te halen. Wil je eerder terug dan kun je gebruik maken van de shuttlebus van het hotel.

DAG 4 woensdag 1 mei 

Na het ontbijt en het inladen van de koffers vertrekken we om 8.30 uur weer richting Nederland waar we rond 15.30 uur aankomen in Herveld. Ook tijdens deze terugreis zullen er onderhoudende activiteiten voor de kinderen worden gehouden.

In Herveld vertrekt de bus naar Amsterdam, aankomst omstreeks 17.00 uur en vervolgens vertrek naar Leeuwarden, aankomst ongeveer 18.15 uur.

We logeren in het prachtige hotel Vienna House Magic Circus at Disneyland® Paris (beoordeling 9) ligt op slechts 10 minuten rijden van Disneyland Parijs en op 4 km van het RER-station Val d'Europe en het winkelcentrum. 

disney2019 2

Het biedt een zwembad, een fitnessruimte, een recreatieruimte met videospelletjes en gratis WiFi in alle ruimtes. De kamers hebben een circusthema en bieden uitzicht op de omgeving, het park of het meer. Ze zijn voorzien van een minibar, een kabel-tv met kinderzenders en koffie- en theefaciliteiten. Ze hebben ook een eigen badkamer. Het Vienna House Magic Circus at Disneyland® Paris biedt een gratis pendeldienst naar de pretparken of u maakt gebruik van onze touringcar.

Bij de prijs is inbegrepen:

  • Vervoer per luxe bus
  • 3 x Hotelovernachtingen in een 4 persoonskamer met ontbijt
  • 2 x Entree Disneypark
  • Entertainment voor de jeugd tijdens de reis

We kunnen je deze reis aanbieden voor:

Basis vraagprijs € 225,00 p.p. (2 volwassenen en 2 kinderen)

Toeslag 3 persoonskamer ( 2 volwassenen en 1 kind) € 50,00 
Toeslag 2 persoonskamer ( 2 volwassenen) € 75,00 
Toeslag 1 persoonskamer € 200,00.

Voor deze reis kunnen alleen leden zich aanmelden.
Je reist mee op eigen risico!!

AANMELDING (NIEUW)

Om er voor te zorgen dat alle belangstellenden dezelfde kans hebben op deelname is gekozen voor de volgende aanpak.
Als je belangstelling hebt voor deze reis stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt je mail sturen tot uiterlijk 21 december

In de mail geef je aan wie er mee gaan. Namen ouders of grootouders en de namen en leeftijden van de kinderen. Er kunnen 50 deelnemers mee richting Disney Paris.

Je hoeft nog geen geld over te maken!

Uit alle deelnemers worden na 21 december de namen geloot die meekunnen. Alle deelnemers die zich hebben aangemeld krijgen bericht of ze wel of niet zijn uitgeloot. Bij toewijzing wordt je gevraagd de reissom voor een bepaalde datum zelf over te maken.

Het is niet mogelijk om bij toewijzing met iemand te ruilen! 

Update 29-12: Op dit moment hebben we 44 deelnemers die zijn ingeloot voor de trip naar Disney. We hebben nog ruimte voor 8 deelnemers. Dus, wil je nog mee geef je dan op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijving op volgorde van binnenkomst.