wijn-spijsproeverij2018

De Oranje Leeuw gaat 2019 weer uitstekend van start op culinair gebied. Want op vrijdagavond 1 februari organiseren wij een wijn- en spijsproeverij in restaurant LARS, Danzigerkade 179,  Amsterdam.

Restaurant Lars A’dam is opgericht door Lars Scharp en Floor Wiggers. Dit culinair creatieve koppel ontmoette elkaar enkele jaren geleden bij Restaurant Aan de Poel (2 Michelinsterren). Zij hebben in de Houthavens van Amsterdam een restaurant gecreëerd waarbij je een combinatie vindt van fine-dining en robuuste gerechten.

Lars2

 

 

 

 

 


Lars begon zijn koksopleiding bij onder andere Paul Fagel en Robert Kranenborg. De Franse keuken is zijn passie, maar in zijn gerechten zijn ook Aziatische invloeden terug te vinden. Het werken met dagverse producten van de hoogste kwaliteit staat voorop. En Floor is gestart bij Ron Blaauw en heeft haar passie voor gastronomie opgedaan in verschillende gerenommeerde restaurants.

Worden je smaakpapillen na dit alles gelezen te hebben al geprikkeld, wat let je dan nog om je aan te melden voor een 4 gangen diner menu, een voortreffelijk wijnarrangement en we worden welkom geheten met een heerlijke cocktail. Wat het menu wordt weten wij nog niet omdat het LARS menu iedere 5 weken wisselt. Maar wil je een indruk hebben van het huidige menu kijk dan op https://larsamsterdam.nl/page/nl/home.php.

Logo Lars Amsterdam

Vanaf 18.30 uur zullen wij worden verwelkomd met een aperitief.

Zoals jullie gewend zijn van ons hebben wij ook deze keer zeer scherp onderhandeld over de prijs. Dit heeft er in geresulteerd dat de eigen bijdrage slechts € 65 voor leden bedraagt en niet leden betalen € 105. En natuurlijk kan rekening worden gehouden met dieetwensen.

Maximaal 30 culinaire fijnproevers kunnen van deze gelegenheid profiteren. Reageer dus op tijd en let op: wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Inschrijven kan vanaf woensdag 28 november 12:00 uur.

 INSCHRIJVEN