bakworkshop-pasen

Personeelsvereniging De Oranje Leeuw in regio Amsterdam organiseert op vrijdag 8 maart om 18:00 uur een bak workshop bij Douglas Delights.

Deze workshop staat in het teken van Pasen, een mooi moment om inspiratie op te doen.

Carle Douglas (eigenaar) heeft na zijn opleiding aan de Amsterdamse banketbakkersschool, op verschillende patisserie afdelingen gewerkt zoals het Amstel hotel en een aantal gerenommeerde banketbakkerijen. Om zijn vakkennis verder te verdiepen volgde hij verschillende cursussen suiker- en chocoladewerken in Zwitserland. Tegenwoordig biedt Carle zijn patisserie- en dessertkwaliteiten rechtsreeks aan particulieren en bedrijven.

Bij deze workshop gaan wij met een groep van 12 enthousiaste bakkers aan de slag. Het wordt een combinatie van zoet & hartig. Zie onder wat je zoal kan verwachten.

  • Een chocolade showstukje met eitjes en een chocoladenestje
  • Brioche
  • Gebakje met gesuikerd bladerdeeg en fruit
  • Passionfruit meringue pie
  • Mergpijpjes met Cointreau
  • Vleespastei
  • Vega huzarensalade met opmaak

Het programma op vrijdag 8 maart is als volgt:

Je wordt om 18:00 uur verwacht bij Douglas Delights, Nieuwe Weteringstraat 47, Amsterdam. Als iedereen aanwezig is zullen wij met de workshop starten (niet later dan 18:30 uur). Na een korte uitleg door de chef gaan wij aan de slag. Drankjes zoal Koffie, thee en fris zijn in de prijs inbegrepen. Wijn is niet inbegrepen in de prijs, dat is voor eigen rekening.

Deze workshop bieden wij u aan voor een prijs van €40,00 leden en niet leden €80,00

Aanmelden kan door te klikken op het logo van Douglas Delights hieronder. Reageer dus snel let op: wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Inschrijven kan vanaf dinsdag 26 februari 12:00 uur.

INSCHRIJVEN