berlijn

De voorinschrijving is gesloten. Er zijn voldoende deelnemers en zij zullen verder via mail op de hoogte gehouden worden.

Programma

Dag 1: Vrijdag 1 oktober 2021

Vertrek vanaf Amsterdam en Herveld naar Berlijn. De definitieve vertrektijden worden ongeveer een week voor vertrek bekend gemaakt. We rijden via de Duitse autobanen met de nodige stops naar Berlijn, waar we in de vroege avond aankomen.

Dag 2: Zaterdag 2 oktober 2021

Vandaag maken we een uitgebreide stadstour door voormalig West-Berlijn onder leiding van een Nederlandssprekende gids. U ziet o.a. de Rijksdag, de beroemde Kurfürstendamm, de Gedächtniskirche, het Europa-Center, de Potsdamer Platz en vele andere bezienswaardigheden.

De middag kun je naar eigen inzicht indelen.

Dag 3: Zondag 3 oktober 2021

Het oostelijk deel van Berlijn staat vandaag op ons programma. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids krijg je een boeiende rondrit langs de vele bezienswaardigheden, zoals de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, de beroemde straat Unter den Linden, het Staatsoperagebouw, het Koninklijk arsenaal voor wapens, de Berlijnse Dom en het Rode Raadhuis. Ook rijden wij langs een overgebleven stuk muur met vele muurschilderingen. Je bent ‘s middags vrij om Berlijn verder te verkennen of te winkelen op de Kurfürstendamm en de Potsdamer Platz. Bij voldoende deelname zal er door uw chauffeur een boottocht op de Spree worden georganiseerd (niet inclusief).

Dag 4 : Maandag 4 oktober 2021

Helaas is dit de laatste dag van deze enerverende reis naar de metropool Berlijn. Na het ontbijt rijden we terug naar Nederland. Onderweg maken we een stop in Beek om bij restaurant de Bourgondiër te gaan genieten van een afscheidsdinerbuffet. Vervolgens rijden we terug naar de opstapplaatsen in Herveld en Amsterdam.

Deze reis kunnen we aanbieden voor de prijs van € 225,00 p.p. per lid.

De toeslag voor een eenpersoonskamer is: € 40,00 per lid.

In de prijs is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen in het bijgaand omschreven hotel op basis van half pension ( ontbijtbuffet en dinerbuffet of 3 gangenkeuzemenu met 5 verschillende keuzes per voorgerecht en hoofdgerecht)
  • Dag 2: Stadsrondrit voormalig West-Berlijn o.l.v. Nederlandssprekende stadsgids.
  • Dag 3: Stadsrondrit voormalig Oost-Berlijn o.l.v. Nederlandssprekende stadsgids.
  • Dag 4: Afscheidsbuffet bij restaurant de Bourgondiër in Beek inclusief een drankje.

Hotel “Art'otel Berlin Kudamm ****” 

berlijn1 berlijn2

Dit designhotel in de trendy Berlijnse wijk Charlottenburg biedt stijlvolle kamers met satelliet-tv, een internationaal restaurant en gratis WiFi. Het ligt op slechts 300 meter van de winkelstraat Kurfürstendamm met haar legendarische boetieks en designwinkels.

Het art'otel berlin kudamm is gewijd aan Andy Warhol en verzorgt een gratis rondleiding waarbij u uitleg krijgt over zijn werk. Het hotel beschikt over kamers met airconditioning en 250 kunstwerken en foto's genomen door Christopher Makos, Warhol's beste vriend. In de Art Rooms en Art Suites treft u pop-art van Warhol aan. Ze zijn verder uitgerust met gratis WiFi, satelliet-tv en luxe toiletartikelen van Elemis.

Het concept van de Factory-bar is gebaseerd op het eten dat in New York op straat wordt gegeten, en de elegante marmeren bar en de informele patio zijn perfecte plekken om te genieten van een van de speciale cocktails van het hotel. Het hotel is voorzien van een sauna (tegen een toeslag) met ontspanningsruimte, evenals een fitnessruimte met ultramoderne fitnessapparatuur.

Het hotel bevindt zich op 5 minuten wandelen van het metrostation Uhlandstraße en het Theater am Kurfürstendamm. Te voet bent u in slechts 15 minuten bij de Kaiser Wilhelm-Gedächtniskirche.

berlijn3berlijn4

Denk wel aan een reis- en/of annuleringsverzekering? Je reist mee op eigen risico!

Vergeet niet je identiteitspapieren mee te nemen!