1e_activiteit

GEANNULEERD Helaas deze activiteit kan vanwege Covid19 niet doorgaan.

Zoals het er nu naar uit ziet kunnen we in augustus weer iets gaan organiseren. Velen hebben elkaar ruim een jaar niet meer gezien of gesproken mede door het feit dat we geen activiteiten mochten organiseren. Gelukkig hebben we nog wel een aantal online proeverijen kunnen houden waar veel leden aan hebben deelgenomen.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om elkaar weer bij te praten organiseren we op zondag 29 augustus een gezellige middag bij de Jeu de Boules (JBL) Kampstuk 23a in Huissen. Zij beschikken over een groot terras en kunnen bij slecht weer uitwijken naar de naast liggende hal. We willen om 13.00 uur beginnen en zullen er ook voor zorgen dat er om 12.00 uur een bus klaar staat in Amsterdam.

We zullen tijdens deze middag ook het rest programma van 2021 bekend maken en voor zo mogelijk het programma voor 2022. Bij aankomst krijg je een consumptie bonkaart ter waarde van € 20. Hier “betaal” je de koffie of thee, bier, wijn, port en fris. Ook zijn er soep en diverse broodjes te krijgen. Als je tekortkomt kun je altijd nog voor eigen rekening een bon/kaart bij kopen.

Aan het eind van de middag komt er een food-kar en kun je gratis genieten van o.a. friet, broodje hamburger, kroket, frikandel etc. Zo rond 20.00 uur vertrekken we allemaal weer naar huis en gaat de bus terug naar Amsterdam.  

We vragen voor deze middag een eigen bijdrage van € 17,50 p.p. Je kunt je op de gebruikelijke manier aanmelden en het bedrag overmaken. Wees er snel bij want we verwachten veel belangstelling. Veel plezier en tot 29 augustus! 

Namens het bestuur van de Oranje Leeuw

AANMELDEN