wijnproeven

Na 27 jaar bij ING te hebben gewerkt in diverse IT-functies heeft Ed Carper voor zijn wijn-passie gekozen en is nu Vinoloog. Verder heeft hij nu ook bijna het hoogste internationale WSET diploma binnen die hij in Oostenrijk heeft gevolgd. In 2020 heeft hij de landelijke proefcompetitie ‘Vinoloog van het Jaar’ gewonnen. Ed heeft vier mooie Italiaanse wijnen en vier Griekse wijnen voor ons geselecteerd met vier bijpassende hapjes.

Zowel naar Italië als Griekenland heeft hij dit jaar een wijnstudiereis gemaakt en was verrast door de mooie wijnen die in beide landen worden gemaakt en wil jullie daar ook deelgenoot van maken met deze wijn proeverij te Zaandam.

Ed zal ons inwijden in de kunst van het wijnproeven en ook het een en ander vertellen over Italië en Griekenland als wijnland en natuurlijk over de wijnen en de gebieden waar deze vandaan komen. Aan het einde van de middag is er nog een fles wijn te verdienen door ‘petje op petje af’ te doen.

Dus heb je goed opgelet dan maak je kans op deze fles wijn.

De locatie is de Veldschuit, het Odd Fellow Huis, Veldbloemenweg 6A, te Zaandam (achter de snackbar). Parkeergelegenheid is aanwezig, verder is de locatie op loopafstand van Treinstation Zaandam Kogerveld.

De tijdsduur is ca 2,5 tot 3 uur.  

Wil je deze bijzondere wijnen proeven, meld je dan gauw aan, want er is slechts plek voor 14 personen, dus vol is vol.

De eigen bijdrage bedraagt voor leden slechts €27,00 pp

Je kunt je aanmelden voor de wijnproeverij op zondagmiddag 19 december óf 9 januari 2022.

Let well!!
QR Code corona checkapp verplicht.
Door de 1 ½ meter is besloten 2 wijn sessies te doen om voldoende mensen de gelegenheid te geven deel te nemen. 

Inschrijven kan vanaf donderdag 2 december 12:00 uur

INSCHRIJVEN 19 december 2021

INSCHRIJVEN 9 januari 2022